Merhaba Ziyaretçi

Gönderen Konu: Keyifsizlik  (Okunma sayısı 1018 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zinnureyn

• Neophyte
  • *
Keyifsizlik
« : Kasım 16, 2025, 09:04:58 ös »
Merhaba ...       
     Oyuna uzun zaman sonra yeniden başladım ama bazı bana göre ciddi sıkıntılar var  ve bu oyun keyfimi çok ciddi bir şekilde kısıtlıyor bunlara değinmek istedim umarım bu konularda adımlar atılır zira keyif alamadığınız bir şeyi yapmayı devam ettiremezsiniz

1)  Home Home Home  Meselesi
             Bir defa öldüğünüzde sıkıntı yok ama ikinci ölümlerde 5 dakikalık süre kısıtlaması geliyor .  Ben neredeyse 5 gündür oyundayım aktifte onuyorum "bana göre tabi " bir şey yaparken ölüyorsunuz oyunda kimsede yok 5 dakika bekliyorsunuz çok ciddi bir sıkıntı değil mi sizin için de bu şekilde yapıldı yada şimdiye kadar değiştirilmedi .
             Öneri :  bende tamamen home home  olayında süre sınırı sıfırlanmalı
       2) Macroman meselesi
                 "Tamamen kendi açımdan sorun olarak değerlendiriyorum bu konuyu diğer arkadaşlar için sorun olmayabilir" macromanin yerine uoloop u oyun içine entegre edilmiş bu çok da güzel olmuş elinize sağlık ama koordinatlarını kontrol edebileceğimiz bir sistem entegre edilmemiş  belki bundan kaldırıldı macroman onuda bilmiyorum   
             Öneri : Macroman actifleşsin

Teşekkürler ...