Yarışma gerçekleşti mi?
Gerçekleşmediyse aklımda bir fikir var.. uygun görürseniz ne ala
Craftlar için süper bir yarışma:
Servera yeni başlayan ve bir skill cap doldurduktan sonra (Magery,Poi,Eva,Medi[PM] veya Sw,Heal,Anatomy,Tactics,Parry[Warrior] veya Warlock..vs vs) oyuncuların bankalarına düşecek; içi çok kalabalık olmayan, ağırlığı fazla olmayan bir kutu düzenlemesi yapılabilir.
Açıkçası, yaklaşık 4-5 sene önce oynadığım bir xxx serverında, vendorumda Action Başlangıç Kutuları adı altında bir furya başlatmıştım. ılk başlarda a bag içinde;
-100 bandaj
-15 tp
-10'ar adet greater cure,heal,refresh,agility bulunan action pack idi.
sonralarında itemler eklenmeye başladı. Nitekim a bag yetmediği için "a wooden box" içine koymaya başladığım bu kutuya ; serverda actiona yeni başlayacak arkadaşlara at,poili +3,+6 silah + robe + iron'copper'dullcopper'bronze veya mageler için mage robe(şu an tns deki mage robe durumu malum:) ),reg kristali, set (4 çeşit deri set mevcut serverda) gibi malzemeler koyarak, açıkçası serverda para babası konumuna gelmiştim
amaç para kazanmak değil de, actiona canlılığa ve ticarete çağrı olduğu için: bence bu tarz bir kutunun skill capini dolduran bir oyuncunun bankasına düşmesinde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tam tersine, en azından "item res" isteyebilecek zihniyet sahibi apprentice tns oyuncularını biraz olsun rahatlatabilir diye düşünüyorum. Aynı zamanda da, her oyuncunun kendi karakteri için craft char kasmasının canlılığı öldürdüğünü bildiğimden en azından craft ticaretini canlandırabilecek bir action kutusu sistemini ve vendor malzemesini açıklamak istedim..
herkese iyi oyunlar..
Edit: Yarışma ileri tarihe ertelenmiş. Süper, kesinlikle katılmak istediğim bir yarışma